Bizim derdimiz milletimizin derdi ile aynıdır. Şehrimizi daha önce de olduğu gibi ortak akılla yönetip genciyle, yaşlısıyla, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla her kesimi ile kucaklamayı amaçlıyoruz. Hem AK Parti belediyeciliği, hem de bizim belediye geçmişimizle şehrimize katkı sunmak amacındayız. Belediyecilik bizim işimiz.  Yaklaşık iki aydır sahadayız, halkımızın bize olan teveccühü bu anlamda sorumluluğumuzu daha da artırmakta. 31 Mart’ta kazanacağımız zafer ile Ortahisar’ımızda alkış alacak projeleri hayata geçireceğiz.”

Aydın-14

ERKAHN VE ŞILBIR BULUŞTU

TOBB Üst kurul delegesi TTSO Meclis Üyesi Trabzon Sebze ve Meyve Hali Derneği Başkanı Ercan Şılbır’ı, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammet Erkan ve Ortahisar belediye başkan adayı Veysel Kurtoğlu ziyaret ederek hal esnafının durumuyla ilgili bilgi aldılar.

ÖMER BAŞKAN HER YERDE

Yerel seçim sürecinde Trabzon'un her ilçesinde ve mahallesinde çalışmalar yaparak AK Parti ve MHP Cumur ittifakının başarılı olması için gayret gösteren MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Maçka'da kendi mahallesi Bahçekaya'da vatandaşlarla iftar programı ve çay sohbetinde buluştu. Oldukça nezih ve samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar "Seçimlerde sona gelindi artık söz vatandaşta en güzel en doğru kararı sizler yani halkımız verecek ben inanıyorum ki bu şehrin güzel insanları istikrardan huzurdan güvenden başarılı belediye hizmetlerinden yani Cumur İttifakından yana oy kullanacak" şeklinde konuştu.

A Y A R-3

“EVLERİNDEKİ ANKETTE BİLE ÖNDE ÇIKAMAZLAR”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde muhalefet partisi tarafından açıklanan anketlere tenezzül edilmemesi gerektiğini belirtti. Çebi, “Sandıktan çıkmayacağını anlayan muhalefet partisi kendi kendilerine yaptıkları ankete inanıp medyaya servis ediyor. Eminim, servis ettikleri anket sonuçlarına kendileri dahi inanmıyordur. O anketleri kendi evlerinde dahi yapsalar AK Parti’nin gerisinde çıkacaklarını çok iyi biliyorlar.” dedi.

Bayrak Dedeyi Yalnız Bırakmadılar Bayrak Dedeyi Yalnız Bırakmadılar

Çebi, “Vatandaşımız AK Parti belediyeciliği ile yıllardır yaşanan hizmet seferberliğinin kesilmesini istemiyor. O yüzden diğer ilçelerimizde de, Ortahisar ilçemizde de, Büyükşehir Belediyemizde de Trabzonlu vatandaşlarımız yine oylarını AK Parti’den yana, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaklardır. Anket sonucu isteyene ben açıklayayım. AK Parti Ortahisar’da yüzde 12 farkla CHP’nin önünde. Bunu hafta sonu yapılacak olan seçimde de zaten tescilleyeceğiz.” diye konuştu.

KESKİN VE AKTÜRK’TEN DERİN SOHBET

Ortahisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin ile siyaset bilimci Eyüp Aktürk’ü Maraş Caddesi’nde gördük. Bankta oturup derin sohbete dalmışlardı. Yanlarına yaklaştık ve o anı fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirdik. Aktürk ile Keskin, Trabzon’un siyaseti, Pazar gün yapılacak yerel seçimler üzerine fikir alışverişi yapıyorlardı. Konu bir ara Trabzonspor’a da geldi. Sohbet ilerledi seçimler konuşuldu.

S O H B E T-1

“HEP BİRLİKTE KENETLENELİM İSTANBUL KAZANSIN”

İçişleri eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu yerel seçim sürecinin en çok sahada olan ismi oldu? Soylu seçmene seslenerek İstanbul beş yıl daha kaybetmeyesin mesajı verdi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İstanbul’da ilçe-ilçe mahalle-mahalle gezerek esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak sahada en çok kalan siyasetçi olan İçişleri eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu “İstanbul geçtiğimiz beş yılı kaybetti. İstanbul bir beş yıl daha kaybetmesin. Hep birlikte kenetlenelim İstanbul kazansın” dedi. Tulumla türkülerle ve alkışlarla karşılanan Süleyman Soylu “Rizeli hemşerilere gösterdikleri samimiyet ve kardeşlikten dolayı teşekkür ediyorum. Seçimlerde kazanan demokrasi olacak kazanan Murat Kurum olacak. İstanbul Muradına kavuşacak” şeklinde konuştu.

S O Y L U-6

KARAİSMAİLOĞLU’NA SORUNLARI ANLATTI

Millet Partisi'nden Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi adayı olan Mehmet Mutluoğlu, Trabzon Konaklar Mahallesi'nde ağırladıkları eski ulaştırma ve Altyapı Bakanı Milletvekili Adil Karaismailoğlu'na Konaklar Mahallesi'nin Trabzon'un ve Çaykara'nın önemli sorunlarını dile getiren bir brifing sundu. Mutluoğlu,”Sayın bakanımız bütün önerilerimizi büyük bir dikkatle dinledi ve yanındaki danışmanları teker teker not aldı. İnşallah hayırlı sonuçlar verir diye umuyor ve düşünüyor ve bekliyorum."

M U T L U O Ğ L U

“YOLA TALİP OLANLARLA ÇIKIN”

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, sosyal medya hesabından anlamlı paylaşım yaptı. Bir kesime isim vermeden gönderme yapan Aktürk, “ Hakikat satan, tezgâh açmaz Hafız! Hem hakikat satılmaz, dağıtılır! Ne demiş ehli irfan: "Yalan çok gürültü çıkarır” dedi.

Aktürk, “Hakikat ise daima sessizdir!" Unutma, her şeyin müşterisi kendi kalitesine göredir! Hakikatin kendini anlatmaya  ihtiyacı yoktur Hafız! Sarrafın bağırdığı nerede görülmüş? Ki hakikatin sesi sükûtta gizlidir! Ama onu duyar sağırlar işitemez! Doğrulardan ayrılıp doğruluktan şaşma! Ne demiş şair: "İkna edilmişlerle yola çıkılmaz! Yola, inanmışlarla çıkılır!" Demem o ki Kimseyi ikna etmeye çalışma! Bugün senin ikna ettiklerini yarın başkaları ikna edebilir! Başkasına ihanet eden, er geç sana da ihanet eder! Her ikna edilmişin bir fiyatı vardır ama inanmışı kimse satın alamaz! Yolunuza nimetleri için değil, külfetlerine rağmen talip olanlarla yola çıkın” diye konuştu.

A K T Ü R K-7

Editör: Doğukan ÖZKURT