Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kadının kontrolsüz hareketleri ve adeta ölümle burun buruna gelmesi dikkat çekti.

Söz konusu olayda, TÜYAP fuar alanı yakınlarındaki bir metrobüs durağında yaşananlar, çevredeki insanların büyük endişesine sebep oldu. Alkollü olduğu iddia edilen kadın, zor durumda olduğu halde çöp kutusuna girmeye çalıştı. Yanındaki kişi kadını engellemeye çalışsa da başarılı olamadı. Kadın, çöp kutusuna giremeyince bir araca çarparak yere düştü.

LPG'de İndirim: Litre Başına 1 Lira 64 Kuruş LPG'de İndirim: Litre Başına 1 Lira 64 Kuruş

Durumu kontrol altına almak için çaba harcayan yanındaki adam, kadını tutmakta zorlanırken, ne yapacağını bilemedi. Bu sırada, olayı gören bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntüler, sosyal medyada da hızla yayıldı.

Alkollü halde yaşanan bu tehlikeli olay, hem alkollü sürüşün risklerini hem de alkolün kontrolden çıkmasının ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. İlgili yetkililerin konuya dair daha fazla önlem alması ve alkollü sürüş gibi tehlikeli davranışların önlenmesi için daha etkili tedbirlerin alınması çağrıları yapılmaktadır.

KAYNAK/ODA TV

Editör: Ayşe Sancak