Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Olcay Şahan, imza töreninde yaptığı açıklamada, Altınordu'nun yeniden 1. Lig'e çıkma hedefi olduğunu ve kulübün genç yeteneklerini Süper Lig ve Avrupa'ya taşımak istediklerini belirtti. Başkanlarına güvendiği için teşekkür eden Şahan, "Altınordu, zorlu bir süreçten geçti. Uzun yıllar 1. Lig'de mücadele ettikten sonra 2. Lig'e düştü. Başkanımızla yaptığımız görüşmelerde bu takımı kesinlikle ait olduğu yere, bir üst lige çıkarmak istediğimizi konuştuk. Kendi sisteminden yetişen oyuncularıyla birlikte Süper Lig'e çıkmayı ve sonrasında birçok futbolcusunu Avrupa'ya göndermeyi hedefliyoruz" dedi.

Başarıya açık olduğunu ve genç oyunculara her zaman değer verdiğini vurgulayan Olcay Şahan, "Kendime inanıyorum ve güveniyorum. Altınordu'da gördüm ki bu ligden Süper Lig'e, Avrupa'ya gidecek potansiyelde oyuncular var. Ben bu heyecanı, bu isteği her şeyi mücadele ederek geldiğim için gençlere destek vererek bu tercihi yaptım" diye ekledi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise Olcay Şahan'a duyduğu güveni vurgulayarak, yeni dönemde kulübün yarışmacı kimliğini ön plana çıkaracaklarını belirtti. Özkan, Olcay Şahan'ın tecrübesi ve genç oyunculara verdiği önemle kulübün hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.

Yeni dönemin kulüp için yepyeni bir sayfa açtığını vurgulayan Başkan Özkan, Altınordu'nun genç teknik adamlar ve genç yeteneklerle dolu bir geleceğe hazırlandığını ifade etti.

Editör: Birol Sancak