Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Teknik direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde bu maça hazırlanan Lacivert-Kırmızılılar, kuvvet ve taktik çalışması gerçekleştirdi. 1461 Trabzon, bugün yapacağı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam edecek. Lacivert-Kırmızılılar, Beyoğlu Yeniçarşıspor maçı öncesi tek yürek olmuş durumda. 

HEDEFLER BİTMEDİ

Öte yandan ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından Ankaraspor ve Altınordu’yu evinde mağlup eden ancak Nazilli Belediyespor karşısında öne geçtiği karşılaşmada önemli bir 2 puan yitiren 1461 Trabzon, Beyoğlu Yeniçarşıspor’u mağlup ederek yeni bir seri başlatma hedefinde olacak. 55 puanla 4’üncü sırada bulunan ve ikinci sırada yer alan Vanspor ile arasında 7 puanlık bir fark olan Lacivert-Kırmızılılar, ligin kalan haftalarında bu farkı kapatarak ligin ikinci sırasını ele geçirmek istiyor. Zirve yarışından kopan 1461 Trabzon, 1.Lig trenini bu kez kaçırmak istemiyor.  

Muhabir: AYŞEN KARABİNA