Ziyarette Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili ve Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneğü (ANADER) Başkan Yardımcısı Ahmet Yüksel Gülay ile Arsin'li hayırsever iş insanı ve ANADER Yönetim Kurulu üyesi Kamuran Akçay da eşlik etti. Programda ANADER Başkan Yardımcısı Ahmet Yüksel Gülay çocuklara hediyelerini verirken kısa bir konuşma yaptı.

F19B3958 02Eb 4F7D 8990 D3Ce3824C4B2

Konuşmasında şunları söyledi: "Çocuklar ben de sizin gibi küçüklüğümde bu yollardan geçtim. Benim ilk mesleğim İmamlık idi sonra öğretmenlik yaptım, Belediye Başkanlığı yaptım ve şu anda Ortahisar Belediye Başkan Vekilliği yapıyorum. Zamanınızı okuyarak değerlendirin, telefondan uzak durun hatta elinize hiç almayın çünkü telefon sizin en güzel ve en değerli zamanınızı çalıyor. Buradan yetişen abileriniz okumuş, hukuk fakültesine, bilgisayar mühendisliğine, uçak mühendisliğine hatta tıp fakültesine devam eden abileriniz var.

B4B6Ce34 6867 4Feb 8042 01Cfc79C6Ef8

Sizler de onlar gibi olacaksınız. Kur'an'ı ezberlemek ve hafız olmak çok güzel bir duygu sizi tebrik ediyorum hep böyle başarılı olun. Biz de bu vesileyle sizlerin daima yanında oluyoruz. Biz her zaman eğitim gören çocuklarımızın yanında olduk ve bundan sonra da devam edeceğiz bu gece mübarek Miraç gecesi, çok özel bir gece. Bize de dua edin çocuklar." 

SPORLAR YAPILACAK

8B5Eba1A 702D 4Fc3 Ae5A F36D8016C23E

Yaklaşık 70 çocuğumuzun hafızlık eğitimi gördüğü Kur'an Kursu'nda yakında taekwondo, satranç ve okçuluk sporları da yapılacak. Mustafa İmamoğlu Kur'an Kursunda bizleri ağırlayan kurs yöneticisi Ömer Erdoğan Hocamıza da teşekkür ediyoruz.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak