Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, Kadın kolları başkanı ve Gençlik kolları başkan ve ikişer üyenin yanısıra Trabzon milletvekillerinin de katıldığı toplantıda Trabzon seçimleri enine boyuna masaya yatırıldı.

299151E1 6508 413D 8Abd 595B8D408E46

Yaklaşık 2 saat süren toplantıya katılan Trabzon ekibinde bulunan 75 kişi tek tek kendilerini tanıttıktan sonra kendilerine veriler birer not kağıdında büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığında kimi görmek istersiniz sorusuna cevap alındı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı değerlendirmede adaylık sürecini fazla uzatmadan ayın sonlarına doğru açıklanacağını ifade ettik.

Edinilen bilgilere göre Murat Zorluoğlu ve Ahmet Metin Genç ile yola devam edileceği yönünde iken bazı ilçelerde de sürprizlerin yaşanabileceği ifade edildi. 

Bcaa6Cdb 0363 442F 92B4 Ec8Ccf86Ffff

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, toplantıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Trabzon teşkilatımızın tüm kademelerinin katılımlarıyla 2024 yerel seçimleri öncesinde şehrimizi istişare ettik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yerel yönetimlerde de proje, yatırım ve hizmetlerle  Türkiye yüzyılının coşkusunu yaşayacağız!. Tevazu, samimiyet ve gayretle yola devam…" dedi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak