Ankara Deplasmanında Coşku: Ligin 19. haftasında Eryaman Stadı'nda gerçekleşen Ankaragücü maçında, Trabzonspor taraftarları kendileri için ayrılan misafir tribününü tamamen doldurarak Ankara deplasmanında büyük bir coşkuyla yer aldılar.

Seslerini Hiç Kısma: Cezasından dolayı Ankaragücü taraftarlarının bulunmadığı müsabakada, Bordo-Mavili taraftarlar hiç susmadılar. Takımlarını 90 dakika boyunca yalnız bırakmayarak tezahüratlarla desteklediler.

Fair Play Ruhu: Dikkat çeken bir detay da Trabzonspor taraftarlarının, rakip takım Ankaragücü lehine yaptıkları tezahüratlar oldu. Fair play ruhunu sergileyen taraftarlar, sporun dostluğunu bir kez daha gösterdiler.

Gövde Gösterisi: Trabzon'dan gelen taraftar gruplarıyla birleşen Ankara'daki Bordo-Mavili taraftarlar, adeta bir gövde gösterisi sergilediler. Takımlarına duydukları sevgi ve bağlılık, herkes tarafından takdirle karşılandı.

Trabzonspor'un taraftarları, Ankara'da takımlarını gururla temsil ederken, futbolun güzelliklerini bir kez daha sahaya taşıdılar.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Doğukan ÖZKURT