Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi: Büyük Başarı Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi: Büyük Başarı
  1. Taxiarchis Fountas'ın Golü: Sezon başında transfer edilen kanat oyuncusu Taxiarchis Fountas, maçın sadece 1 dakika 35 saniyesi geçerken attığı golle Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gol, hem Yunan oyuncunun Bordo-Mavili takım formasıyla ligde attığı ilk gol oldu, hem de Trabzonspor'un ligde en erken gol attığı gol olarak kayıtlara geçti.

  2. Hüseyin Türkmen'in Dönüşü: Uzun süre sakatlık yaşayan stoper Hüseyin Türkmen, Antalyaspor maçında 84. dakikada oyuna girerek uzun bir aradan sonra ilk kez süre aldı.

  3. Poyraz Efe Yıldırım'ın Debutu: Trabzonspor'un U19 takımından kadroya dahil ettiği genç forvet oyuncusu Poyraz Efe Yıldırım, uzatma dakikalarında oyuna dahil olarak ilk kez A takım formasını giydi.

  4. İlklerin Maçı: Aynı zamanda, Trabzonspor'un başında Abdullah Avcı ile çıktığı 105 maç içinde en az şut çektiği (4) ve en düşük gol beklentisinde kaldığı Süper Lig maçı olarak kayıtlara geçti.

Antalyaspor karşılaşması, Trabzonspor için pek çok önemli anın yaşandığı unutulmaz bir maç olarak tarihe geçti.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT