Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı

Kutlama törenine Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Pervaneli, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nedim Engin, Nusret mayın gemisinin komutanı İsmail Hakkı Bey'in torunu Kaptan, yazar Cihat Gündoğdu, siyasiler, iş insanları, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Trabzonlu hemşerilerin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Antalya-3

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladıktan sonra Vali Hulusi Şahin ve Trabzon Kültürünü Yaşatma Dernek Başkanı, Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı Cemil Tonbul birer konuşma yaptılar. Şahin, Trabzon'un önemini vurgulayarak, "Bu güzel kurtuluş gününde hemşerilerimizle bir arada olup coşkulu şekilde kutlamaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Tonbul ise "Burada kurtuluş heyecanını hemşerilerimizle beraber yaşamak güzel bir duygu. Bize her yer Trabzon" sözleriyle konuşmasını tamamladı. Kutlama, oynanan yöresel halk oyunlarıyla sona erdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN