Beşirli Spor Kompleksi’nde coşkulu bir şekilde karşılanan şampiyon lisenin öğrencilerini CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’in yanı sıra Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tebrik etti. Trabzonspor’un tahsis ettiği otobüsle Antalya’ya giden YSSAL, Beşirli Spor Kompleksi’ne de aynı otobüsle giriş yaptı. Şampiyon lise öğrencileri ve teknik kadro daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği üstü açık otobüsle şehir turuna çıktı. 

OKUL MÜDÜRÜ TURAN: ÖĞRENCİLERİMLE GURUR DUYUYORUM

Türkiye Şampiyonu olmanın coşkusunu yaşayan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Mayıs ayında Çin’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Şampiyon olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Turan, öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. Hedeflerinin şimdi Çin’de düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda şampiyon olmak olduğunun altını çizen Turan, Trabzon’a üçüncü kez Dünya Şampiyonluğunu getirmek istediklerini belirtti.

Turan, “Öğrencilerime ve hocalarımıza çok güvendim. Önce Türkiye Şampiyonu oldular. Nasip olursa da dünya kupasını da kazanmak istiyoruz” dedi. Dünya Kupasını önce Türkiye sonra da Trabzon’a getirmek istediklerini ifade eden Okul Müdürü Ali Turan, “Hedefimiz Trabzon’a üçüncü Dünya şampiyonluğunu getirmek” cümlelerine yer verdi. 

Trabzonspor'un Batista Mendy Transferinde Crystal Palace ve Nottingham Forest İlgisi Trabzonspor'un Batista Mendy Transferinde Crystal Palace ve Nottingham Forest İlgisi

HEDEF ÜÇÜNCÜ KUPA

Zorlu koşullardan geçerek muhteşem bir zafere imza attıklarını belirten Turan, “Zor işleri başarmak her zaman daha iyisidir. Final maçında kalbim dayanmadı. İlaçlarla ayakta durabildim. O derece zorlu geçti. Çocuklarımıza güvendik, başarılı oldular. İlk maçı yenildik ama ondan sonra toparladık. İlk maçta hatalı bir gol yiyip mağlup olmuştuk ancak aynı takımı final maçında 3-0 yenerek zafere ulaştık.

Rahat oldu bizim için zorlu oldu ama rahat bir turnuva oldu. Trabzon futbolun bir tarlası gibi. Nereye giderseniz gidin Trabzonlu bir futbolcuya rastlayabilirsiniz. Diğer şehirlerde Trabzon arabasını gördükleri zaman çok büyük ilgi gösteriyorlar. Antalya’da sayın Valimiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz bizi çok güzel ağırladılar. Kupayla da Trabzon’a dönmüş olduk. Çin’den daha önce Trabzon Lisesi zamanında bir kupa gelmişti, ikinci kupayı da alıp geleceğiz inşallah” dedi. 

TAKA/Ayşen Karabina


 

Editör: Birol Sancak