Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Süper Lig'e dönüş yapmaya hazırlanan eski Trabzonsporlu futbolcu Anthony Nwakaeme'den flaş bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan'ın Al-Fayha kulübünde forma giyen Nijeryalı oyuncu, Türkiye'ye geri dönme yolunda önemli bir adım atmış görünüyor.

Trabzonspor'un uzun bir süredir Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna katmak için yaptığı girişimler sonuç verdi. Nwakaeme'nin kontratı Haziran ayında sona eriyor ve oyuncu eski takımına geri dönmeye sıcak bakıyor.

Görüşmelerde taraflar arasında büyük bir ilerleme kaydedildi ve 34 yaşındaki kanat oyuncusu, Trabzonspor'a 1+1 yıllık bir anlaşma için imza atma aşamasına geldi. Nijeryalı futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde netleşecek ve imza atması bekleniyor.

Bu gelişme, Trabzonspor taraftarları ve Süper Lig takipçileri tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor ve Nwakaeme'nin geri dönüşüyle ilgili beklentiler artıyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak