“10 Yıl Sonra Size Heves Edecekler”

CHP Artvin İl Kongresinde mevcut İl Başkanı Orhan Yusuf Atan güven tazeledi
CHP Artvin İl Kongresinde mevcut İl Başkanı Orhan Yusuf Atan güven tazeledi
İçeriği Görüntüle

Araklı’nın yüksek potansiyele sahip bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Çebi, “İnanılmaz bir ilçe hazırlıyoruz. 10 yıl sonra, ‘Araklı’da yaşıyorum’ dediğinizde insanlar size hevesle bakacak. Sosyal, turistik tesisleri olan, huzurlu ve mutlu bir şehir kuruyoruz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

“Turizmde, Eğitimde, Sporda ve Ticarette İddialıyız”

Çebi, Araklı’nın her alanda kalkınması için projelerin hazır olduğunu ve ilçe halkının dualarına ihtiyaç duyduklarını ifade etti:
“Turizmde, eğitimde, sporda ve ticarette Trabzon’un en iddialı ilçesi olacağız. Gençlerimizin gelecek kaygısı yaşamadan hayatlarını sürdürebileceği bir Araklı için çalışıyoruz.”

“Sporu Bırakmayın, Bilimden Ayrılmayın”

Hem bir doktor hem de belediye başkanı olarak öğrencilere seslenen Çebi, sağlıklı yaşamın, bilinçli beslenmenin ve sporun önemine vurgu yaptı:

“Sporu bırakmayın, bilimden ayrılmayın. Sağlık bilgilerinizi artırın. 18 yaşında oy kullanarak ülkenin geleceğine katkıda bulunacaksınız. O yüzden bugünden bilgiyle donanmalısınız.”

“Vatanımıza Layık Olacağız”

Gençlerin sağlıklı, sorumluluk sahibi bireyler olması gerektiğini ifade eden Başkan Çebi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu vatan bize emanet. Sağlığımıza dikkat ederek, adaletten sapmadan, ülkemize zarar vermeden yaşayan bireyler olacağız. Bizden sonraki nesillere daha iyi bir Türkiye bırakmak için elimizden geleni yapacağız.”

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT