Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, göreve geldiği günden bu yana halkın yanında olmayı sürdürüyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günlerinde de vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Başkan Çebi, onlarla samimi bir şekilde bir araya geldi.

Seçim döneminde sıkça dile getirdiği "Sizlerin her fırsatta yanında olacağım. Göreceksiniz." sözünü hayata geçiren Başkan Çebi, vatandaşlarla içten bir şekilde kucaklaşarak onların bayramlarını tebrik etti. Hemşehrileriyle samimi bir iletişim kurarak belediye işlerini takip etmeyi ve halkın sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyor.

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti

Bayramlaşma törenine yoğun bir katılımın olduğu belirtilirken, Başkan Çebi, belediye binasında da hemşehrileriyle bir araya gelmeyi sürdürdü. Kendisini ziyarete gelen vatandaşları misafir eden Başkan Çebi, ev ziyaretleri yaparak vatandaşların taleplerini dinlemeyi ve çözüm üretmeyi hedefliyor.

Başkan Çebi, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın yanında olmak bizim için çok önemli. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Belediye olarak kapımız her zaman açık olacak. Araklımız için güzel işlere imza atacağız." ifadelerini kullandı.

Muhabir: BİROL SANCAK