Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık

AK Parti ilçe binasında düzenlenen basın toplantısında ilçe başkanı Ahmet Serdan'ın seçim çalışmalarına dair planlarını açıklamasının ardından Çebi, duygusal bir konuşma yaparak gözyaşı döktü.

Çebi, "15 yılda Araklı'da sizlerle birlikte olduk. Hizmetler aldık, gelecek için planladık ancak nasip buraya kadarmış. 50 mahalle muhtarı ile uyumlu çalıştık, kimseyi belediyeden ağlatmadan gönderdik, işimizi gördük ancak geldiğimiz bu noktada ben hakkımı helal ediyorum, siz de bana haklarınızı helal edin" diyerek hellallik istedi.

Ak Parti Araklı Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Avni Coşkun Çebi'nin Projeleri

Daha sonra söz alan Ak Parti Araklı Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri tek tek sıraladı. Ortak akıl ile ilçeyi yöneteceklerini belirten Çebi, Araklı'nın lobisini harekete geçirerek Araklı-Bayburt karayolu için tüm herkesi seferber olmaya davet etti. "Bu yol tamamlanana kadar sesimizi yükseltelim, yeter ki birlik olalım. Bu yol Araklı'nın geleceğidir. Araklı tarım ilçesi, Araklı'nın geleceği turizmdir" ifadelerini kullandı.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak