AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Serdan ve MHP İlçe Başkanı Metin Hacıhasanoğlu gibi siyasi parti temsilcileri, önceki dönem meclis üyeleri, yeni seçilen meclis üyeleri, ilçe teşkilatları, muhtarlar ve bölge halkı, devir teslim töreninin şahitliğini yaptılar. Bu olay, Araklı'nın yerel yönetiminde bir geçiş dönemini işaret ediyor ve yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor.

D54Ffeeb B6C6 4F3D Ade8 E881A8A09195

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, makam koltuğuna oturmadan önce törene gelen vatandaşları koltuklara oturtarak hatıra fotoğrafı çektirdi ve koltukların vatandaşın olduğu imajını verdi. "Bu bir bayrak yarışı. Biz bir takımız, bir ekibiz. Bizler bu bayrağı ileriye taşıyacağız" diyerek yeni dönemin vizyonunu özetledi.

3Bb23492 1B20 4Afa Aa8C 5070Fe50Cdf3

Yeni Belediye Başkanı Dr. Coşkun Çebi, yaptığı konuşmada, Recep Çebi başkanlarından emaneti devraldıklarını belirterek teşekkürlerini iletti ve "Bu bir bayrak yarışı. Biz bir takımız, bir ekibiz. Bizler bu bayrağı ileriye taşıyacağız. Yolumuz açık olsun" dedi.

Recep Çebi ise üç dönem boyunca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Dr. Coşkun Çebi'ye başarılar diledi ve "Tecrübemizle kendileri de isterse her zaman yanındayız" sözleriyle desteklerini ifade etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA