Trabzon’un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazası, ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Eski Sürmene Caddesi Bayburt yolu kavşağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan kazada, Araklılı Gazi Harun Öztürk ve Bekçi Halil Hancı'nın yanı sıra Burak Gür yaralandı. Kazada yaralanan üç kişi, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazanın Detayları: İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı
Kaza, 16 DB 069 plakalı otomobil ile 61 AER 399 plakalı otomobilin henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda ciddi hasar oluşurken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre çarpışma anı büyük bir gürültüyle hissedildi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Kazada yaralanan Gazi Harun Öztürk, Bekçi Halil Hancı ve Burak Gür, çevredeki vatandaşların yardımı ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle hastaneye ulaştırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, ancak kontrol amaçlı müşahede altında tutuldukları öğrenildi. Aileler ve yakınları hastane önünde büyük endişe yaşarken, yetkililer kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.
Araklı’da Üzüntü Yarattı
Hem gazi hem de emniyet görevlisinin kazaya karışmış olması, Araklı halkı arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Sosyal medyada geçmiş olsun mesajları paylaşılırken, ilçede trafik güvenliği ve yol durumu yeniden tartışma konusu oldu.
Yetkililerden kazanın nedenine ilişkin resmi açıklama beklenirken, yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.