Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

Artvin'in Arhavi ilçesinde trajik bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan bir kamyonet, yol kenarında yürüyen 40 yaşındaki Hülya Külünk ve 12 yaşındaki oğlu Ömer Nazım Külünk'e çarptı. Anne ve oğlu kaza yerinde hayatını kaybederken, kazada bulunan kamyonetin sürücüsü ise yaralandı. Bu acı veren kazada, 7. sınıf öğrencisi olan Ömer Nazım'ın karne heyecanını yaşadığı gün olduğu ortaya çıktı.

Fa707652 Ac51 492B 87F9 9D93D1D9Df61

Kaza, ilçeye bağlı Musazade Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Kamyonetin sürücüsü olan İ.Ö. idaresindeki 08 AAJ 566 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünü kaybederek yol kenarında yürüyen Hülya Külünk ve oğlu Ömer Nazım Külünk'e çarptı. Kamyonet çay bahçesine devrildi ve kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontroller sonucu, anne Hülya Külünk ve oğlu Ömer Nazım Külünk'ün kaza yerinde hayatlarını kaybettikleri, kamyonet sürücüsünün ise yaralandığı belirlendi. Yaralı sürücü, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaşamını yitiren anne ve oğlunun ardında büyük bir üzüntü bıraktığı belirtildi.

590Bab4B 9A1B 4A8D 9095 760F7E7C0A4B

Ömer Nazım Külünk'ün, Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu'nun 7. sınıf öğrencisi olduğu ve bugün karne almanın heyecanını yaşadığı öğrenildi. Bu acı veren kazanın ardından Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, genç yaşta hayatını kaybeden Ömer Külünk için taziye mesajı yayınladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir acı içinde uğurlandılar.
İHA

Editör: Ayşe Sancak