Başkan Bilgin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek, onlarla birebir iletişim kurmak bizim için çok önemli. Amacımız, Arsin'i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek ve bunun için de halkımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz" dedi.

Pazar esnafı, Başkan Bilgin'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, onun bu samimi yaklaşımının kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler. Bir pazar esnafı, "Başkanımızın bizi ziyaret edip sorunlarımızı dinlemesi bizler için büyük bir moral kaynağı. Onun her zaman yanımızda olduğunu bilmek, bize güç veriyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami Geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami Geliyor!

Ziyaret esnasında Başkan Bilgin, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Bilgin, onların istek ve şikâyetlerini dinleyerek, belediye olarak yapabileceklerini hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar, Başkan Bilgin'in gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, onun bu tür ziyaretlerinin devamını beklediklerini söylediler. Bir vatandaş, "Başkanımızın pazara gelip bizlerle sohbet etmesi ve sorunlarımızı dinlemesi gerçekten çok güzel. Kendisine ilettiğimiz taleplerle yakından ilgileniyor ve çözüm üretiyor. Başkanımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Biz bu samimiyeti ve yaklaşımı çok sevdik" dedi.

Başkan Bilgin'in pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret etmesi, onun halkla iç içe, şeffaf ve samimi yönetim anlayışının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Bu tür ziyaretlerin, belediye-halk ilişkilerini daha da güçlendireceği ve Arsin'in gelişimine katkı sağlayacağı görülüyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN