SON 20 YILIN EN İYİ HİZMETİNİ VE ÇALIŞMASINI ARSİN’E KAZANDIRDIK

Her kesimden kişilerin bulunduğu karşılamada konuşan Başkan Gürsoy, ‘’ Bizleri burada destekleri ile yalnız bırakmayan muhtarlarımıza, ilçemizin çok değerli kanaat önderlerine, kıymetli büyüklerimize ve bütün hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben bugün burada şunu görüyorum, duruşumuz, çalışmalarımız ve hizmetlerimiz ile gönüllere dokunmuşuz.

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Biz hiçbir zaman mevki, makam ve ya gösterişin peşinde olmadık, en büyük sevdamız Arsin’imiz için en güzelini ve en doğrusunu yapmaya çalıştık. Beş yıllık görev sürecim boyunca belediye kaynaklarını en etkili ve verimli bir şekilde kullanarak Arsin’ime en şekilde hizmet vermeye gayret ve çaba gösterdim.

Şunu da açık yüreklilikle söyleyebilirim ki biz Arsin’e son 20 yılın en iyi hizmetini ve çalışmasını yaptık; dokunmadığımız mahalle ve sokak kalmadı 65 Bin Ton asfalt serip 44 Bin m3 beton döktük, ana iki caddemizi altyapısıyla birlikte yeniden inşa ettik, İlçemize doğalgaz getirerek vatandaşlarımızı bu imkândan yararlanmasını sağladık, mahallerimizde yaptığımız çocuk oyun parklarımız ile çocuklarımıza yeni eğlence ve yaşam alanları sunduk, ahşap atölyesi kurarak kendi kent mobilyalarımıza ürettik, bununla birlikte birçok sosyal ve kültürel çalışmalara imza attık ve siz kıymetli vatandaşlarımız zaten birçok şeyi görüyorsunuz ve yaşıyorsunuz. Biz her zaman Arsin’imiz için bir ve beraber olduk ve olmaya da devam edeceğiz inşallah.’’ dedi.

İlçemizin kanaat önderleri ve vatandaşlarımız ile bir araya gelip istişarelerimiz sonucunda yolumuzu belirleyeceğiz

Vatandaşların aday ol çağrısına cevap veren Başkan Gürsoy şu açıklamalarda bulundu, ‘’ benim şahsi düşüncem aday olmama konusundaydı çünkü bu adaylık süreci beni çok fazla yordu ben adaylığım açıklanır diye bekliyorken böyle bir kararın çıkması bizleri etkiledi çünkü aday olarak açıklanmamamın önünde hiçbir engel yoktu duruşumuz, çalışmalarımız ve hizmetlerimiz ortada, vatandaşlarımızın bu duruma tepkileri bizlere destekleri sonucunda ilçemizin kanaat önderleri ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapacağımız istişarelimiz neticesinde yolumuzu belirleyeceğiz.’’ dedi.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak