ARSİN’İN VEFASI

Arsin Vefa Grubu ekibi, iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, Emniyet Müdürü Uğur Azman ve Arsin sevdalıları katıldı. İftar yemeğini İPA Marketlerinin sahibi Hüseyin Salimoğlu verdi.
 

GENÇLERLE YOL YÜRÜYECEĞİZ
Arsi̇n (1)-2

Arsin Vefa Grubu Temsilcisi Zafer Mollahüseyinoğlu, yola hayır yolculuğu olarak çıktıklarını belirterek, “Dertlerle dertleneceğiz. İlçemizde öğrenciler için burs planımız var. İşin başlanması kadar alt yapısının iyi hazırlanmış olması ve sonuca ulaşması önemli. İlçemizde üniversiteyi kazanan sayısal, sözel ve eşit ağırlık birincilerine burs vereceğiz. Biz tüm çalışmamızı sağlam başlayacağız. Önemli olan hızlı başlama değil sağlam başlamaktır. Kültür sanat noktasında projelerimiz olacak. Arsin çalıştayı yapmayı planlıyoruz. Bizi fikir verecek ufuk açacak gençleri aramıza alacağız. Gençlerle yol yürüyen olacağız” dedi.
 

CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez; “Çayda Kalite, Fiyatta Adalet!” için gereği yapılsın “Çay Üreticisi Güçlensin, Türkiye CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez; “Çayda Kalite, Fiyatta Adalet!” için gereği yapılsın “Çay Üreticisi Güçlensin, Türkiye

İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, “STK'nın gücünü ve değerini biliyorum. Arsin'e faydalı olmak için bir araya geldiniz. Devletin temsilcisiyiz. Amacımız halkımıza en güzel hizmeti yapabilmek. Sizlerle istişare halinde olarak ilçemize güzel hizmetler yapmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN