Kuşak sınavı, Trabzon Müftüsü Selamı Aydın, Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı Başkanı Ahmet Özdemir ve velilerin katılımıyla kursun spor salonunda gerçekleştirildi.

Aca9F0F0 Acc4 4D92 Adcc 279791491B7E

Abdullah Avcı'nın Devre Arası Konuşmasıyla Trabzonspor'un Müthiş Geri Dönüşü Abdullah Avcı'nın Devre Arası Konuşmasıyla Trabzonspor'un Müthiş Geri Dönüşü

Trabzon İl Müftüsü Selamı Aydın, sınav öncesinde yaptığı konuşmada, Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı'nın hizmetleriyle şehrin eğitim ve öğretim alanında bir marka haline geldiğini belirtti. Mustafa İmamoğlu Kuran Kursu'nda hafızlık eğitimiyle birlikte okul eğitimini de bir arada yürüten öğrencilerin, sporla vücut sağlığı ve gelişimlerini ihmal etmediklerini vurguladı. Aydın ayrıca, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesi doğrultusunda kişisel ve zihinsel gelişim için sporun önemine dikkat çekti.

5C3Db6A1 4Ec5 431A B982 C75F9F97F016

Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise konuşmasında, okullarda ve eğitim kurumlarında gençlerin sporla buluşmalarını sağlamak için altyapı çalışmalarına önem verdiklerini ifade etti.

111F4911 60E2 470E A0F8 A604021D3D3B

Konuşmaların ardından kuşak sınavını başarıyla geçen öğrencilere belgeleri takdim edildi. Bu etkinlik, öğrencilerin hem dini eğitimlerini hem de spor aktivitelerini bir arada başarıyla yürüttükleri bir örneği ortaya koyduğu için önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.
TAKA/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak