Dün gece saatlerinde AK Parti Arsin Gençlik Kolları Başkanı Saruhan ve ekibi, partilerine ait bayrak ve pankartları asmak amacıyla Çubuklu Mahallesi'nde çalışma yaptı. Ancak afişlerin ve pankartların kesildiğini fark ettiler. Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi Arsin Belediye Meclis üyesi adayı gösterilen daha sonra adaylığı geri çekilen T.A. isimli şahıs, AK Parti Gençlik Kolları başkanı ve görevli kişileri sopalarla darp etti.

AK Parti Arsin Gençlik Kolları Başkanı Saruhan, olayla ilgili verdiği ifadede, Çubuklu Mahallesi'nde çalışma yaptıktan sonra pankartların kesildiğini fark ettiklerini ve daha sonra T.A. isimli şahsın kendilerini arayarak tepki gösterdiğini belirtti. T.A. ve kardeşi olan Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi adayı S.A, Saruhan ve ekibine küfür ederek saldırdı. Alkollü oldukları anlaşılan şahıslar, tehditler savurarak sopalarla darp ettiler.

İyi Parti'de çözülmeler devam ediyor; Fatma Başkan'da bıraktı İyi Parti'de çözülmeler devam ediyor; Fatma Başkan'da bıraktı

Saruhan ve ekibi, olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldılar ve ilgili kişilerden şikayetçi oldular. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU