Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar

Artvin Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Bilgehan Erdem, devir teslim töreniyle görevi eski Belediye Başkanı İYİ Parti adayı Demirhan Elçin’den devraldı. Mazbatasını alarak göreve başlayan Erdem, siyasi rozetini takmadığını ve herkesin belediye başkanı olacağını belirtti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP'nin adayı olarak seçilen Bilgehan Erdem, Demirhan Elçin'den başkanlık görevini devraldı. Devir teslim töreninde yaptığı açıklamada Erdem, "Bize oy versin vermesin herkese başkanlığımız hayırlı uğurlu olsun. Biz buraya gelirken sevgi dilinin hakim olması gerektiğini söyledik. Artvin ve insanları çok sevdiğimizi söyledik. Bunu siyaset yaptığımız için değil, hayata böyle baktığımız için söyledik. Biz bunun için size hizmet etmek için buradayız. Siyasi rozetim yok, hiçbir rozet takmadım. Ben herkesin belediye başkanı olacağım" şeklinde konuştu.

Erdem'in bu açıklamaları, Artvin Belediye Başkanlığı görevine başlarken her kesime eşit mesafede olacağını ve tüm Artvinlilere eşit hizmet götüreceğini vurguluyor. Siyasi rozet takmaması ise, göreve tarafsız ve kucaklayıcı bir yaklaşımla başladığını gösteriyor. Artvin'in birlik ve beraberlik içinde daha güzel günler geçireceği umudu, Erdem'in açıklamalarıyla pekişiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK