Her yıl yaz aylarında sürüsünü Küçükova Yaylasına çıkartan Üçüncü, bu yıl 4 kurbanlık koçun ayaklarında oluşan yaralar nedeniyle onları ilçede bırakmak zorunda kaldı. Ancak, iyileşen koçları yeniden yaylaya götürmek isteyen Üçüncü, alışılmadık bir yolculuk deneyimi yaşattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami Geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami Geliyor!

Koçlardan üçünü bagaja yerleştirdikten sonra 4. koçu ön koltuğa yerleştiren Üçüncü, ona da emniyet kemeri takarak yolculuğa başladı. Bu ilginç manzara, sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Koçun sakin bir şekilde cipin koltuğunda oturduğu ve emniyet kemerinin bağlı olduğu görüntüler, izleyenlerin gülümsemesine neden oldu.

Üçüncü'nün çektiği videoda, "Koç, sakın sakın emniyet kemersiz gezmeyesin. Sanki Batum’a gidecek, yat aşağı, cipe de bindin son son" dediği duyuluyor. Video viral olduktan sonra Üçüncü, yaptığı açıklamada, hayvanlarla ilgili duyarlılığına vurgu yaparak, "Doğduk doğalı hayvancılıkla uğraşıyoruz. Bu koçları kurbana vereceğim. Son bir kez cipe binip gezmelerini istedim. Güvenli yolculuk etmeleri için emniyet kemeri taktım" dedi.

Hakan Üçüncü'nün bu duyarlı ve ilginç davranışı, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayvan güvenliğine verdiği önem nedeniyle takdir topladı.

Kaynak: İHA