Vali Ünsal, devletin tüm imkânlarıyla şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirterek, "Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olmaya devam edecektir. Aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba

Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Merve Nilda Yavuzdemir ise, Vali Ünsal'a şehit ailelerine ve gazilere gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Bu ziyaret, devletin şehit ve gazi yakınlarına yönelik olan sürekli desteğini ve ilgisini bir kez daha vurgulamış oldu.

Muhabir: BİROL SANCAK