Artvin'in Borçka ilçesinde yaşanan talihsiz kazada 2.5 yaşındaki Asel Kahraman yaşamını yitirdi. İkizi Ahsen ile birlikte dedesinin yanına giden minik Asel, dedesi R.K.’nin kullandığı ATV aracından düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kahraman ailesi yasta
Borçka’da berberlik yapan ve ilçede sevilen esnaflardan biri olan Fatih Kahraman, kızı Asel’in ölümüyle yıkıldı. Acılı baba, “Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın” diyerek duygularını dile getirdi. Aile, Asel’in ani kaybının şokunu yaşarken, ikizi Ahsen’in olan biteni anlamaya çalıştığı belirtildi.
Dede serbest bırakıldı
Kazaya neden olduğu öne sürülen dede R.K., olayın ardından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Üç gün süren adli işlemlerin ardından R.K., serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan dede büyük üzüntü yaşarken, kazanın nasıl meydana geldiği detaylı şekilde inceleniyor.
“İkizleri ayıran kaza” olarak hafızalara kazındı
Yaşanan kaza, Borçka’da büyük üzüntü yarattı. Asel ve Ahsen adlı ikizlerin neşesiyle bilinen aile, bir anda derin bir yasın içine düştü. İlçede "ikizleri ayıran kaza" olarak konuşulan olay sonrası birçok vatandaş Kahraman ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Minik Asel, gözyaşları arasında toprağa verilirken, olayla ilgili adli süreç devam ediyor. Yetkililer, ATV gibi açık alan araçlarının çocuklarla birlikte kullanımı konusunda aileleri dikkatli olmaya çağırıyor.