Aynı zamanda Artvin Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı olan Tolga Gül için ilk tören Cemiyet binası önünde yapıldı Törene ailesi ve  meslektaşları da katılım gösterdi..

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan çok önemli bir değerimizi Artvin yiğit bir evladını kaybetti acımızı tarif edecek kelime bulamıyorum şeklinde konuştu..

Törene katılan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı gazeteci yazar  Ahmet Külekçi büyük bir şok ve üzüntü yaşadıklarını belirterek "Artvin sevdalısı şehrine ve mesleğine aşık Trabzonspor tutkumu iyi bit baba vicdan ve merhamet sahibi güler yüzlü bir kardeşimizi kaybettik. Mekani cennet olsun inşallah" dedi..

Trabzon Heyeti Ankara'ya: Çağrı Merkezi İşçilerinin Geleceği İçin Görüşmeler Yapıldı Trabzon Heyeti Ankara'ya: Çağrı Merkezi İşçilerinin Geleceği İçin Görüşmeler Yapıldı

Tolga Gül daha sonra Artvin merkez camıinde kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığında toprağa verildi..Cenaze törenine Artvin Valisi Cengiz Ünsal siyasi parti temsilcileri Gazeteciler ve Artvin halkından mahşeri bir kalabalık katıldı.

Muhabir: BİROL SANCAK