Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burçlarına Yorumlar;

Astrolog Gülnihal Öztürk, 8 Şubat 2024 için günlük burç yorumlarını paylaştı. İşte, burçlara özel yorumlar:

KOÇ: Bugün, Koç burçları iş yerinde gerginlik yaşayabilirler. Mücadele etmeleri gereken konularda soğukkanlılıklarını korumaları önerilir.

BOĞA: Eğitim ve akademik kariyer konuları Boğa burçlarının gündeminde olacak. Ocak ayında planladıkları işlerde ilerleme kaydetmeye başlayabilirler.

İKİZLER: İkizler burçları duygusal konularda depresif bir hale gelebilirler. Kendileriyle ilgili takıntı yapacakları konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ: Yengeç burçları, partnerleri ve ortaklarıyla gerilimli bir gün geçirebilirler. Maddi konularda zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirler.

ASLAN: Sağlık ve günlük rutinlerle ilgili konular Aslan burçlarının önceliği olacak. Baş ağrıları yoğun olarak hissedilebilir.

BAŞAK: Başak burçları üretkenliklerine odaklanacaklar. İş yaşamlarında yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için dikkatli olmaları önemlidir.

TERAZİ: Aşk hayatlarıyla ilgili konular Terazi burçlarının gündeminde olacak. İlişkilerinin geleceği hakkında derin duygularını paylaşabilirler.

AKREP: Akrep burçları, sabah saatlerinde trafikte dikkatli olmalıdırlar. Öğleden sonra aileleriyle ilgili bazı krizlerle karşılaşabilirler.

YAY: Yakın çevreleri ve kardeşleriyle duygularını paylaşacakları bir gün olacak. Fikir alışverişleri yaşamlarına yeni bir bakış açısı getirebilir.

OĞLAK: Oğlak burçları duygularını ifade etmekte zorlanabilirler. Anlaşılmadıklarını hissedebilirler ancak özgürleştiklerini hissedecekler.

KOVA: Kova burçları içlerinde biriken duyguları ifade etmek isteyebilirler. Daha fazla gerilimi üzerlerinde taşımak yerine duygularını rahatça ifade etmeleri önerilir.

17 Nisan Günlük Burç Yorumları: Enerji Dolu Bir Günün Beklentileri 17 Nisan Günlük Burç Yorumları: Enerji Dolu Bir Günün Beklentileri

BALIK: Balık burçları tıkanan konularda en yakınlarından destek alabilirler. Paylaşılan duygular onları rahatlatacaktır.
KAYNAK/NTV

Editör: Ayşe Sancak