4-7 yaş arasındaki öğrencileri kapsayan proje Türkiye'den 9, Polonya'dan 2, Portekiz'den  1, Litvanya'dan 1 olmak üzere toplam 13 üye ile yürütülüyor. Öğrenciler bu kapsamda Polonya'daki proje ortaklarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. Polonyalı eğitimcileri hem öğrencilerin bayramını kutladı hem de  bilgilendirdiler. Öğretmenleri ise teşekkür etti. 

Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali Akçaabat'ta Büyük İlgi Gördü Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali Akçaabat'ta Büyük İlgi Gördü

761Ebfe3 4289 40Be 9277 81A32C3F25D2

VELİ, ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER İŞ BİRLİĞİ YAPACAK

Çalışma ilgili yapılan bilgilendirmede 20 Mayıs Dünya Arı Gününe dikkat çekildi. Açıklamada "Projemizin içeriği, uzmanlar; arı türlerinin neslinin tükenmesinin, biyo çeşitliliğin azalmasında ve zincirleme bir etkiyle tüm ekosistemin  tehlikeye girebileceğine işaret ediyorlar. Baharın ve 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nün gelişi ile birlikte arı popülasyonunun azalmasına yönelik farkındalık yaratmak, arıların yaşamları, ekosisteme katkıları, küresel ısınmanın arıların nesline etkisi ve bu konularla ilgili neler yapabileceğimizi projemizde ele alacağız. Projemizle veli, öğretmen ve öğrenci etkileşimini artırmayı hedefliyoruz. Amacımız beraber araştırıp öğrenip paylaşarak etki alanını genişletmek; okullar ve ülkeler arası ortak farkındalık birliği oluşturmak." denildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN