Avcı, Trabzonspor camiasının beklentilerini iyi bildiklerini belirterek, sezon başından bu yana dalgalanmalar yaşadıklarını ancak son dönemde istikrarlı bir performans sergilediklerini vurguladı. Samsunspor'un düşme ihtimalinin az olmasına rağmen rahatlamak isteyeceğini ifade eden Avcı, rakip takımın güçlü ve direkt oyun anlayışına sahip olduğunu dile getirdi.

Trabzonspor Başkanı Doğan Maç Öncesi Önemli Açıklamalarda Bulundu; Doğan Taraftara... Trabzonspor Başkanı Doğan Maç Öncesi Önemli Açıklamalarda Bulundu; Doğan Taraftara...

Teknik direktör Avcı, Samsunspor'un oyun analizini yaparak, takımın güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirdi. Rakiplerinin takım savunmasını iyi yapan bir ekip olduğunu belirten Avcı, oyuncu tercihlerini de bu doğrultuda yaptıklarını söyledi. Denswil'in arka adalesindeki ağrı nedeniyle maça başlamayacağını açıklayan Avcı, Baniya'nın tercih edileceğini ve Fernandez'in oyuna sonradan gireceğini aktardı.

Avcı, oyuncuların sakatlık risklerini göz önünde bulundurduklarını ve yoğun maç trafiği nedeniyle dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Son olarak, Samsunspor maçının önemine değinen Avcı, galibiyet alarak yarı finale hazırlanacaklarını belirtti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY