Yorumcular bu zemini mi yoksa futbolu mu yorumlayacak? Pendik'e konuk olacağız. Hangi stadyumda oynayacağımızı bilmiyoruz. Bir maç Esenyurt, bir maç Olimpiyat'ta oynuyorlar. Marka değerinden bahsediyorsak nasıl geliştireceğiz? Bu oyunu nasıl oynayacağız ve nasıl seveceğiz. Bu oyun düzgün zeminde oynanır. Futbol Federasyonu bir açıklama yapıyor mu? Bu oyun nasıl gelişecek? Hiçbir cevap da verilmeyecek. Sürekli hakemleri konuşuyoruz, bu hafta da saha zemini konuşalım. Biz teknik adamlar olarak kendimizi sorgulayalım. Umarım bir şeyler değişir. Devlet stadyumlar yaptı ama zeminleri düzeltemiyoruz. 

Bu zeminde 24 saat sonra başka bir maç daha oynanacak. Kriterler uygulanıyor mu? Avrupa'da böyle şeyler görüyor muyuz? Neden bunları örnek gösterip uygulamıyoruz? Kupa Trabzonspor için önemli bir hedef. Yine almak istiyoruz. Karşımızda güzide bir takım var. Başlarında da potansiyeli olan önemli bir hoca var. Zor şartlarda takımı aldı, play-offu zorluyor. Kupa bizim için önemli 9 kez kazandık. Gençlerbirliği değişik formasyonlar deniyor. 

Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği

Zor şartlar altında oynuyorlar. Zor bir müsabakada bizi bekliyor. Kalitemizi deneyimimizi katarak en iyi şekilde buradan çıkmak istiyoruz. Kaybettiğimiz maçların 3’ünü oyun olarak kaybetmedik skor olarak kaybettik. Afrika kupasında oynayan oyuncularımız finale çıktılar. Orada oynamıyorlar. Oyuncumuzun yerine gittiği oyuncu kendi takımında oynuyor ama bizim oyuncumuz orda oynayamıyor. 

Meunier’in önemli bir kariyeri var. 4 yıl PSG, 4 sene Dortmund’ta oynadı. Bu kariyere bir şey söylemeye gerek yok. 6-7 sağ bekle görüştük. Oyun kurulumunda değişik formasyonlar da oynayabiliyor. Nuri Şahin olumlu şeyler söyledi. Pozitif bir iletişimi var. İyi bir sürede umarım katkı sağlayacak.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT