Yıldız, üniversitenin bölgenin tek vakıf üniversitesi olarak 13 yıl önce yola çıkarak Cumhuriyetin 100. yılında hâlâ fark yaratma hedefinde olduğunu belirtti.

Mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Yıldız, şehitleri rahmetle andı ve yaralı askerlere acil şifalar diledi. Avrasya Üniversitesi'nin başarılı geçmişine vurgu yapan Yıldız, bugüne kadar 12 binden fazla mezun verdiklerini ve %96 doluluk oranına ulaştıklarını ifade etti.

Yıldız, üniversitenin gelecek hedeflerini %100 doluluk ve yeni fakülteler açma olarak belirlediklerini açıkladı. Bugüne kadar kazandıkları yerleşkeleri sıralayan Yıldız, eğitim öğretime devam etmekte olan fakülteleri ve yüksekokulları listeledi.
2024 yılına umut dolu bir bakışla yaklaştıklarını belirten Yıldız, yeni yılda daha fazla başarı, refah, ve önemli projelere imza atma arzusunda olduklarını ifade etti. Mesajın sonunda, Avrasya Üniversitesi Ailesi ve tüm ulusun yeni yılını içten dileklerle kutlayan Yıldız, 2024'ün sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak