Afganistan'da Şiddetli Seller Felakete Yol Açtı: 99 Kişi Öldü Afganistan'da Şiddetli Seller Felakete Yol Açtı: 99 Kişi Öldü

Alışveriş Merkezinde Oyuncak Makinesi Trajedisi

Ailesiyle birlikte alışveriş merkezine gelen 3 yaşındaki Ethan, oyuncak merakına kapılarak girdiği oyuncak kapma makinesinde sıkıştı. Ailesi ve çevredeki vatandaşların çabalarına rağmen çocuğu kurtaramadılar.

Polis Ekipleri Hızlı Müdahaleyle Çözüm Buldu

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, çocuğu kurtarmak için harekete geçti. Camı kırarak çocuğa ulaşan polisler, mahsur kalan Ethan'ı güvenli bir şekilde kurtardılar.

Aile ve Çevredekilerin Endişeli Bekleyişi

Olayın yaşandığı anlarda aile ve çevredeki vatandaşlar endişeli bir şekilde çocuğun kurtarılmasını beklediler. Polisin hızlı ve etkili müdahalesiyle gergin bekleyiş sona erdi.

Kurtarma Operasyonu Sosyal Medyada Yankı Buldu

Kurtarma operasyonu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Videolar ve fotoğraflar, olayın çocuğun güvenli bir şekilde kurtarılmasıyla sonuçlanan duygusal anlarını yansıttı.

Çocuk Sağlık Kontrolünden Geçirildi: İyi Durumda

Ethan, kurtarma operasyonunun ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve iyi durumda olduğu açıklandı. Polis ekipleri, olayın detaylarını incelemeye devam ediyor.
KAYNAK/GAZETE YAZIYOR 

Editör: Ayşe Sancak