SAHA AYDINLANDI
Whatsapp Image 2024 03 25 At 125149 1

AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın ile Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, TAKA Gazetesi’ne özel değerlendirmede bulundu. Aydın, “Saha çok güzel her taraf aydınlandı” diye konuştu.

ŞEHRİMİZE HİZMET EDECEĞİZ
Whatsapp Image 2024 03 25 At 125331 1

Ahmet Metin Genç, “Sahada ilgi görmek bizi mutlu ediyor, daha fazla da sorumluluk yüklüyor. İyi bir derece ile çıkmak istiyoruz. Bu hedefi tutturmak önemli ve kıymetli. Bunun için hazırız, kararlıyız, şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

VATANDAŞIMIZ MERAK EDİYOR

Whatsapp Image 2024 03 25 At 125151

Aydın, “Saha güzel. Son haftadayız. Her taraf aydınlandı. Trabzon’umuzda seçim havası kendisini hissettirmeye başladı. Sonucunda inşallah kazanan bizler oluruz ve Ahmet başkanımızla Trabzon halkımıza en iyi hizmeti yaparız. Projelerimizi açıkladık. Vatandaşımız merakla projelerimizi bekliyor. İmalatı ile karşılaşacağız” diye konuştu. 

YENİ HİZMET DÖNEMİ

Ahmet Metin Genç, “Yeni bir hizmet dönemine başlıyoruz. Ortahisar’ımızda iki dönem belediye başkanlığı yaptık. Şimdi dava arkadaşım, birlikte yol yürüdüğümüz, hem siyasi hem de belediye tecrübesi olan Ergin Aydın başkanımız Ortahisar’ın başkanı olacak. Tüm ilçeler el ele vererek kentimize hizmet edeceğiz. Güçlüyüz, kararlıyız, irademiz var. Şehrimizi tanıyor, biliyoruz. Ankara’da güçlüyüz. Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimizin desteği ile kentimize yeni bir başlangıcın startını vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Whatsapp Image 2024 03 25 At 125150

İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

Genç, şu şekilde devam etti: “Genel seçimlerde siyasi görüş ve tercihleri olan vatandaşlarımız olabilir. Biz tüm görüşlere saygılıyız. Bu demokrasinin gereğidir. Yerel seçimler için, büyükşehir, Ortahisar ve diğer ilçelerimizde aynı hizmet anlayışına sahip belediye başkanları ile çalışmamız lazım. Şehrimize daha iyi sinerji yansıtır. Aynı anlayışta olan belediye başkanlarımız için halkımızın desteğini bekliyoruz.”

HAZIRIZ KARARLIYIZ

Whatsapp Image 2024 03 25 At 125331

Genç, “Hemşehrilerimiz, Cumhur İttifakı belediyecilik anlayışındna memnun. Halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımız vaz geçmiyor. 2014 yılında sahadaki kabulümüzden daha fazla kabul görmek bizi mutlu ediyor, daha fazla da sorumluluk yüklüyor. İyi bir derece ile çıkmak istiyoruz. Bu hedefi tutturmak önemli ve kıymetli. Bunun için hazırız, kararlıyız, şehrimize hizmet edeceğiz inşallah” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA