Kadın Dayanışması ve Gençlerle Birlikte Felekten Bir Gün

Trabzon'un bürokrasisinde ve siyasetindeki kadınlarla entegre olarak çalışan AK Parti İl Kadın Kolları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç ile ortak bir düzenleme yaparak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlerle eğlenceli bir gün geçirdi. Programa, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın eşi Güllühan Yıldırım, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu'nun eşi Gülderen Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç, il ve Ortahisar İlçe yönetiminin üyeleri de katıldı.

Takdire Şayan Bir Hareket

Genç kızlarla önce kuaföre, ardından yemeğe giden AK Parti İl Kadın Kolları, samimi ve sıcak bir atmosfer yarattı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, “Bir kadın ve kadın kolları olarak omuzlarımızdaki sorumluluğun bilincindeyiz. Gençler bizlerin geleceği. Onların hayatında güzel alanlar oluşturmak hem partimiz adına, hem de bir anne vicdanı adına boynumuzun borcu. Hepsi pırıl pırıl ve neşe dolu. Gençlik hayatın en güzel ve geri gelmeyecek yıllarıdır. İstedik ki gençler gençliğini doya doya yaşasın. Bizler onların her zaman ablası ve annesiyiz. Bu samimiyeti onlara hissettirmekten başka bir gayemiz yok.” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Dönümü Resepsiyonuna Katıldı Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Dönümü Resepsiyonuna Katıldı

Ganita’daki Gençlik Şölenine Katılım

Programın devamında, AK Partili kadınlar ve gençler, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Ganita’da düzenlediği Gençlik Şöleni’ne katıldılar. Şölende gençler, eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün geçirirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN