Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Sürmeneli iş insanı Yaşar Ayaydın’ı misafir etti. Azizoğlu, ilçede yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

BİR TATLI SOHBET

Aygören Vadisinin kanaat önderlerinden iş insanı Birol Karabina, bayram dolayısı ile Lokma Tatlı Dünyası kurucusu, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaret ederek bayramlaştı. Aktürk’ün kurucusu olduğu Lokma Tatlı Dünyasında başkanı ziyaret eden Karabina, Aktürk tarafından hazırlanan tatlılardan da yiyerek bayramda tatlı bir sohbet gerçekleştirdiler.

BÜYÜK BİRLİK BAYRAMLAŞTI

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmaya, Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi İBB meclis Üyesi Dursun Çağlayan, Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi Kemal üçüncü, MKYK üyesi Kağan mumcu ve il başkanı Muhammet danışmaz ile partililer katıldı.

ÇEBİ’DEN TİSKİ’YE ÖVGÜ

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, bayram boyunca sahada olan TİSKİ ekibinden övgüyle bahsetti. Çebi, “TİSKİ genel müdürü ve ekibi Bayram günü en uzak kırsalda. Bunun anlamı, hizmet aşkı. Topraklara olan bağlılık, sorumluluk duygusu. Tebrikler kolaylıkları diliyorum” dedi.

ARTVİN’DE KRİZ VAR!

AK Parti Artvin teşkilatlarında yerel seçimlerin şoku devam ediyor. Artvin’de 2014-2019 yılları arasında bir dönem AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kocatepe, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin adayı Demirhan Elçin’e bin 100 oy farkla kaybetmişti. Seçim kaybetmesine rağmen 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Mehmet Kocatepe, bu kez de CHP’nin adayı Bilgehan Erdem ile girdiği başkanlık yarışını kaybetti elinde tuttuğu ve kalesi olarak nitelendirilen Yusufeli’ni kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken iki dönemdir yönettiği Murgul’u da elinden çıkardı.

31 Mart yerel seçimlerinde Artvin’de merkez dahil 6 belediyeyi kaybedip sadece üç ilçeyi kazanan AK Parti Artvin teşkilatlarında hala bir değişim yaşanmaması partilileri adeta çileden çıkartıyor. Seçim yenilgisinde büyük pay sahibi olan AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı ve ekibinin görevlerine devam etmesi ve değişim olmaması üzerine birçok partilinin istifa edeceği yönünde iddialar var.

GÖZYAŞLARI İHSAN HOCA İÇİN AKTI

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinin eğitimine katkı sağlayan, birçok genç yetiştiren eğitimci İhsan Kamiloğlu, önceki akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İhsan Kamiloğlu için dün öğle namazında Vakfıkebir merkez camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına MHP il başkanı Ömer Ayar’da katıldı. İhsan Hocanın cenazesi kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi. İhsan hocaya bizler de Allah’tan rahmet diliyoruz.

USTAOĞLU YANGIN BÖLGESİNDE

Trabzon’un önceki valisi İsmail Ustaoğlu, şu anda Balıkesir Valisi olarak görev yapıyor. Ustaoğlu Çanakkale Eceabat’ta çıkan orman yangınında bölgeye gitti. Çalışmalara destek oldu. Ustaoğlu, “Yangın bölgesindeyiz. Tüm ekiplerimizle yangına müdahale devam etmektedir” dedi.

İŞGALİYELER GÖRÜŞÜLDÜ

Vakfıkebir İlçesinde yılardır kanayan bir yara haline gelen ve ilçe halk tarafından devamlı gündeme getirilen işgaliyeler ile ilgili toplandı yapıldı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Vakfıkebir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Belediye Meclisi Üyeleri ve ilgili komisyon üyelerinin katılımıyla ilçemizdeki işgaliyelerin görüşüldüğü bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, oluşturulan komisyonun yapacağı çalışmalar sonucunda görüş ve önerilerini belediye meclisimizin sunmaları kararlaştırıldı. Belediye Meclisi yapılacak olan çalışmaya son şeklini vererek alınan kararları kamuoyu ile paylaşacak.

ŞEHİTLERİMİZE GİTTİLER

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Of belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Kurban Bayramı nedeniyle Şehit Özel Harekat Polis Memuru Necmi Çakır ve Şehit Polis Memuru Hüsnü Uyan’ın kabirlerini ziyaret ettiler. Of Müftüsü Özcan Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin’in de katıldığı ziyarette şehitlerin kabri başında dua eden Kaymakam Demirer ve Başkan Sarıalioğlu, şehitlerin ailelerini de ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladılar. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kaymakam Demirer, “Belediye Başkanımız ve Kurum Amirlerimiz ile birlikte ilçemizde bulunan şehit ailelerimizi ve yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Şehitlerimiz Necmi Çakır ve Hüsnü Uyan’ın kabri başında dua ettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ