İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin ardından Alman ekibi Union Berlin'in de ilgisini çeken Bakasetas için, eski takımı Panathinaikos'un da devreye girdiği iddia ediliyor.

Trabzonspor'un tekliflerini daha önce reddeden Bakasetas'ın, Panathinaikos'un reva gördüğü yeni teklife sıcak baktığı öğrenildi. Özellikle Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in etkisiyle, Bakasetas'ın Yunan ekibiyle anılma olasılığı arttı. Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica'nın da Union Berlin'e transferi için ısrarla istediği oyuncu, Alman ekibi için 7 milyon euro bonservis bedeliyle gündemde.

Panathinaikos'un, Fatih Terim'in resmi sözleşme imzalamasının ardından Trabzonspor'a teklif yapabileceği belirtilirken, Union Berlin'in kısa süre içinde resmi teklifte bulunması bekleniyor. Trabzonspor'un ise Bakasetas için ciddi bonservis bedelleriyle teklifleri değerlendireceği ve elde edilecek gelirle takımın güçlenebileceği ifade ediliyor.

Yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle transferde zorlanan Trabzonspor'un, Bakasetas'ın bonservis bedeliyle güçlü bir hamle yapabileceği belirtilirken, Bordo-Mavili camia gelişmeleri büyük bir merakla takip ediyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak