Leicester City'de sözleşmesi sona eren ve İngiliz ekibinden ayrılma kararı alan 27 yaşındaki Ndidi için Trabzonspor yönetimi, üst limit maaş teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan'ın, Ndidi'ye 2+1 yıllık kontrat önerisinde bulunacağı ve her yıl için 2 milyon 750 bin euro garanti maaş ile bir defaya mahsus 1.5 milyon euro imza parası teklif edeceği belirtiliyor.

Galatasaray'ın da ilgisini çeken Wilfred Ndidi'nin piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor. Ön libero pozisyonunda görev yapan Ndidi, aynı zamanda orta sahanın diğer bölgelerinde de oynayabilme yeteneğine sahip. Sert markajı ve agresif yapısıyla tanınan oyuncu, Leicester City taraftarları arasında ‘pitbul’ olarak biliniyor.

Geçtiğimiz sezon Championship'te 32 maça çıkan Ndidi, 4 gol atıp 5 asist yaparak dikkat çekti. Nijerya Milli Takımı'nda da 57 kez forma giyen tecrübeli oyuncu, ihtiyaç halinde stoper olarak da görev yapabiliyor.

Başkan Ertuğrul Doğan ve yetkililerin Ndidi ve menajeriyle son görüşmeleri yapacağı toplantının ardından transferdeki son durumun netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ