Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Üniversite Hazırlık Kursu'ndaki öğrenciler için düzenlenen hafta sonu etkinliğine, Başkan Genç ve eşi Arzu Genç'in yanı sıra AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve öğrenciler katıldı. Öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Genç, sınavda başarılar diledi ve moral verdi.

Başkan Genç, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediyesi olarak iyi ki sizlere bu hizmeti verebiliyoruz. İnşallah sizden sonraki gençlerimiz, yavrularımız için bunu artırarak devam ettireceğiz" dedi. Ayrıca, etkinliği düzenleyen Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarına teşekkür etti.

Öğrencilere moral veren Başkan Genç, "Öncelikle bu zamana kadar gösterdiğiniz emek, gayret ve sabır için kutluyorum, tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak iyi ki sizlere bu hizmeti verebiliyoruz. İnşallah sizden sonraki gençlerimiz, yavrularımız için bunu artırarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Siyonist İsrail'in Olimpiyatlardan Men Edilmesi Çağrısı Siyonist İsrail'in Olimpiyatlardan Men Edilmesi Çağrısı

Başkan Genç, öğrencilere sınavın önemini hatırlatarak, "Unutmayın ki sınav her şeyin sonu da değil. Olmazsa bir dahaki seneye olur. Başarılı olacağınıza sonuna kadar inanıyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca, öğrencilere gelecekleri hakkında tavsiyelerde bulundu ve başarılar diledi.

Muhabir: AYŞE SANCAK