Başkan Kaya Bahçecik Dolmuş Durağı Esnafının Taleplerini Dinledi
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Bahçecik Dolmuş Durağını ziyaret ederek şoför esnafının yaşadığı sorunları ve hizmetlere ilişkin taleplerini yerinde dinledi. Bahçecik Mahalle Muhtarı Bülent Birinci, Durak Başkanı İsmail Akbulut ve dolmuş esnafının katıldığı buluşmada yolcu taşımacılığı sektöründeki güncel sorunlar ele alındı. Esnafın aktardığı talepleri tek tek not alan Başkan Kaya, günlük uygulamalar yerine kalıcı ve uzun vadeli çözümler üretilmesi gerektiğini söyledi. Kaya, yerel yönetim olarak ihtiyaç duyulan her yerde esnafın yanında olmanın görevleri olduğunu vurguladı.

1F2289F4 196C 41Ca 9632 Dd5C22C17F1F

Şoför Esnafının Sorunları Yerinde Dinlendi
Toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde değerlendirmeye önem veren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, bu kapsamda Bahçecik Dolmuş Durağını ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada şoför esnafı, durakla ve yolcu taşımacılığı hizmetleriyle ilgili yaşadığı sorunları Başkan Kaya’ya anlattı. Esnafın çözüm beklediği konular ve talepler üzerine değerlendirmeler yapılırken Bahçecik Mahalle Muhtarı Bülent Birinci de mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Görüşmede sorunların ortak akılla çözüme kavuşturulması gerektiği vurgulandı.

37F59B02 9560 466B 9D03 4E783Af2C81C

“Bu Mahallenin Bende de Hakkı Var”
Esnafın ve mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek dinleyen Başkan Ahmet Kaya, Bahçecik Mahallesi’yle kişisel bir bağının bulunduğunu ifade etti.

Kaya, “Ben liseyi bu mahallede okudum, dolayısıyla bu mahallenin bende de hakkı var. Talepleriniz konusunda gerekli çalışmaları yapmaya hazırız” dedi. Şehirde karşılaşılan sorunlara yalnızca günü kurtaran uygulamalarla yaklaşılmaması gerektiğini belirten Kaya, kalıcı çözümlerin önemine dikkat çekti. Belediye, mahalle sakinleri ve esnafın birlikte hareket etmesi gerektiğini dile getiren Kaya, çalışmaların ortak akılla yürütüleceğini söyledi.

Cccbb31C 48A5 4Dfb 8Da3 1157A2E4E584

“Esnafımızın Yanında Olmak Bizim Vazifemiz”
Bahçecik Mahallesi’nin ve şoför esnafının en iyi hizmetlere layık olduğunu belirten Başkan Kaya, kendilerini ağırlayan esnafa teşekkür etti.

Kaya, “Sofranızı, ekmeğinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Sayenizde güne güzel başladık. Şehrimizi, esnafımızı, mahallemizin sorunlarını konuştuk. Yerel yönetim olarak bize nerede ihtiyaç duyuyorsanız, orada yanınızda olmak bizim vazifemizdir” ifadelerini kullandı. Görevlerini bu anlayışla yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Kaya, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam edeceklerini belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, vatandaşların sorunlarını dinledi
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, vatandaşların sorunlarını dinledi
İçeriği Görüntüle

4501A7C6 2E92 48B6 8210 6F18533F0B88

Esnafın Talepleri İçin Çalışma Başlatılacak
Başkan Ahmet Kaya, Bahçecik Dolmuş Durağı esnafı tarafından dile getirilen sorunların çözümü için gerekli incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Görüşmede kendilerine aktarılan bütün taleplerin not alındığını belirten Kaya, ilgili belediye birimlerinin kısa süre içerisinde çalışma başlatacağını söyledi. Kaya, “Sizlerin aktardığı sorunlara ilişkin notlarımızı aldık. Arkadaşlarımız hemen çalışma başlatıp gerekli çözümleri uygulayacaklar” dedi. Mahallenin ve dolmuş esnafının ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların imkânlar doğrultusunda yürütüleceği ifade edildi.

Muhtar ve Dolmuş Esnafından Başkan Kaya’ya Teşekkür
Bahçecik Mahalle Muhtarı Bülent Birinci, Durak Başkanı İsmail Akbulut ve şoför esnafı, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sorunlarını ve beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya aktarma fırsatı bulan esnaf, ziyaret ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı Kaya’ya teşekkür etti. Buluşmada belediye ile mahalle arasındaki iletişimin sürdürülmesi ve sorunların birlikte değerlendirilmesi yönündeki temenniler paylaşıldı. Başkan Kaya da esnafla ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Bahçecik Dolmuş Durağı ziyaretinde şoför esnafının sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm için çalışma başlatılacağını açıkladı. Kaya, yerel yönetimin ihtiyaç duyulan her noktada vatandaşın ve esnafın yanında olması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: ORTAHİSAR BELEDİYESİ