Başkan Pekmezci'nin açıkladığı zam oranları, Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk'un, birim amirlerinin ve belediye personelinin katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda duyuruldu. Toplantı, Belediyemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonu'nda gerçekleşti.

Başkan Pekmezci, konuşmasında, "31 Mart 2019 seçimleri ile beraber devraldığımız görevi bugüne kadar Bayburt Belediyesi’ne yakışır şekilde yerine getirmeye gayret ettik. Sizlerle beraber elimizden geldiği kadarıyla bu şehrin insanlarına hizmet etme adına büyük gayret sarf ettik. İyi günde kötü günde bir arada olduk. Ve bu dönem içerisinde Bayburt halkına karşı vefa duygusunu ortaya koyacak şekilde çalışmalarımızı bugüne kadar devam ettirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu.

Geçmiş yıllardan birlikte çalıştığımız insanlar oldu. Bayburt Belediye Başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde sizin her birinizi kendimden bir parça bilerek elimizden geldiği kadar sizleri korumaya ve doğru olana yönlendirmeye gayret ettim. Hangi birimde ve nerede olursanız olun sizin için yapılması gereken her şeyin en güzelini yapmaya çalıştım. Biz birlikte bir yola çıktık. Elimizden geldiği kadar gayret ettik, çalıştık. Bu gayretimizle de belki de Bayburt tarihinin yapılabilecek en güzel çalışmalarını yaptık" ifadelerini kullandı.

Başkan Pekmezci'nin açıkladığı zam oranları, belediye personeli tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Bu gelişme, Bayburt Belediyesi çalışanlarının mali durumlarını olumlu bir şekilde etkileyecek gibi görünüyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak