Bayburt Belediyesi, Sıla Kent ve eski hastane bölgelerinde su kesintisi yapılacağını duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, bölgelerde meydana gelen arıza nedeniyle suyun geçici olarak kesileceği belirtildi.
"Hemşehrilerimizin dikkatine" denilerek yapılan uyarıda, arızanın giderilmesi için ekiplerin hızla bölgeye sevk edildiği ve çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi. Kesintinin süresine ilişkin net bilgi paylaşılmazken, arızanın giderilmesinin ardından su şebekeye verilecek.
Bayburt Belediyesinden yapılan açıklamada, "Sıla Kent ve eski hastane mevkiinde oluşan arızadan dolayı su kesintisi yaşanacaktır. Ekiplerimiz arızaya müdahale etmektedir.
Sular en kısa sürede verilecektir. Yaşanan aksaklık için vatandaşlarımızdan özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.
Bayburtlular Dikkat! 2 Bölgede Su Kesintisi
Bayburt'un Sıla Kent ve eski hastane bölgelerinde yaşanan arızalar nedeniyle su kesintisi yapılacak.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Çok Okunanlar
“Geleceğin Hami’si” Olarak Gösteriliyor
Trabzonspor Zirveye Yürürken Algı Operasyonları Hızlandı
Trabzon Futbolunda Yeni Bir Yıldız Doğuyor: Yusuf Aydemir Parlamaya Başladı
Göztepe–Trabzonspor Maçında Kritik 90 Dakika: Stoilov Krizi İzmir’i Karıştırdı
Trabzonspor’un alt yapısından yetişen genç sol beke güvenen Fatih Tekke, taraftardan daha fazla tolerans bekliyor
Trabzonspor’un Konyaspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil olan Danylo Sikan, Nasıl bir performans sergiledi?





