Memleketi  Sürmene’de defnedildi. Bütün siyasi partilerin çoğunun il ve ilçe başkanlarının bir araya geldiği cenaze töreninde BayrakDedenin acısı paylaşıldı.

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın’ın kıldırdığı cenaze namazında Bayrak Dedenin bütün Trabzon acısını paylaştı. Eşine rahmet diliyoruz.


ÜSTÜN BÜYÜKŞEHİR’DE

Dfdfdfdfdfdfdfdfüstün

Sürmene’ye büyük hizmetler kazandıran efsane başkan olarak anılan Rahmi Üstün Trabzon Büyükşehir belediye başkanlığına seçilen Av. Ahmet Metin Genç’i Sürmene el yapımı bıçak takımı ile birlikte ziyaret ederek desteklerini iletti ve her zaman kendisiyle birlikte olduğunu belirtti.

BAŞKANLAR BULUŞTU

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Arsin belediye başkanlığına seçilen Hamza Bilgin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunup yeni görevinde başarılar diledi.

KOÇHAN BAŞKENTTE

Trabzon’un Maçka ilçe belediye başkanı Dr. Koray Koçhan, Başkent Ankara’daydı. AK Parti genel merkezde, genel merkez yerel yönetimlerde sorumlu başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu’nu makamında ziyaret eden Koçhan, Köseoğlu ile bir süre sohbet etti. Koçhan, “Kıymetli hemşehrimiz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’nu Ankara’da ziyaret ettim. Yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

MECLİSE YENİ ÜYE

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclisine yeni üye geldi. Meclisin 27. Komitesine Cihan Akyüz, meclis üyesi olarak geldi. Mimarlık-Mühendislik-Yapı Denetim firmalarının bulunduğu 27. Komitede meclis üyesi Arzu Yalçınalp’in istifa etmesinin ardından Cihan Akyüz asil üye olarak meclise girdi. Akyüz, 26 Nisan’da yapılacak ilk meclis toplantısında komiteyi temsil edecek.

ÇORBALAR BAŞKANDAN

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinin semt pazarı günü Cumartesi’dir. İlçede semt Pazar gününde Pazar alanında çorba dağıtma geleneği vardır. İlçe belediye başkanı Ahmet Keleş, mazbatasını aldıktan sonraki ilk semt pazarı gününde pazarda çorba ikramında bulundu. Keleş, “Kapalı pazaryerimizde hemşehrilerimize çorba ikramımızı yaptık. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun” dedi.

BATUM’DA BULUŞTULAR

Trabzon siyasetine iz bırakan isimler arasında İbrahim Sağıroğlu ile Günhan Üçüncüoğlu, isimleri de öne çıkar. Sağıroğlu Yomra’da üç dönem belediye başkanlığı yaptı. Günhan Üçüncüoğlu ise Anavatan Partisi’nin efsane olduğu dönemlerde aktif görevdeydi. Sağıroğlu ve Üçüncüoğlu’nun dostlukları hep baki kaldı. Üçüncüoğl, işlerini Gürcistan’ın Batum kentine taşıdı. Dostları ile de orada buluşmayı ihmal etmedi. Sağıroğlu ve Üçüncüoğlu, dün Batum’da buluştular. Uzun süre sohbet edip eski anıları yad ettiler.

Bir Ömür Dile Kolay Bir Ömür Dile Kolay

GEÇMİŞ OLSUN

Trabzon’un büyükşehir olmadan önceki en büyük beldelerinden olan Çağlayan belde belediyesi başkan yardımcısı Ferit Kibar rahatsızlandı. Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kibar, hastanede tedaviye alındı. Geçirdiği operasyonun ardından hastanede bir süre daha müşahede altında tutulacak olan Kibar’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bizler de Ferit Kibar’a Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Editör: Ayşe Sancak