Miras Tapu Kalanlar Dikkat! Miras Paylaşımı Komplet Değişti! Artık Böyle Bölünecek Miras Tapu Kalanlar Dikkat! Miras Paylaşımı Komplet Değişti! Artık Böyle Bölünecek

Uraloğlu, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı ilan edilmesiyle birlikte, şehirlerarası otobüslerde emeklilere yönelik başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasının da denetlendiğini vurguladı. Denetimlerin sonucunda 1820 uyarı cezası ve toplamda 1 milyon 21 bin 726 TL’lik idari işlem uygulandığını açıkladı.

Uraloğlu, emeklilere yönelik indirimlerin internet üzerinden de sağlanacağını belirterek, elektronik bilet acentelerinin bu indirimleri temin etmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, emekli vatandaşların internet üzerinden bilet alırken emekliliklerine yönelik doğrulamaların yapılacağı veri entegrasyon sürecinin hızla devam ettiğini ve en kısa sürede hayata geçirileceğini sözlerine ekledi. Denetimlerin Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında da devam edeceği belirtildi.

Kaynak: ENSONHABER