Aynı zamanda da teknik ressamlık bölümünü okumuş bir isim. Müthiş bir yetenek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karakalem portre çalışmasını yaptı ki,  zorlukları aşarak o kabloyu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdi.

Yine İstanbul’da 28 Şubat sürecinde cezaevine giderken birlikte çekildikleri fotoğrafı da gösterdi. Erdoğan mutlu oldu. Mustafa Bekar, ise görüşmede emeği geçenlere teşekkür etti.
 

ARSİN’DE LİSTE BELLİ OLUYOR

Trabzon’un Arsin ilçesinde AK Parti’nin meclis üyeleri belli oluyor. Büyükşehir başan adayı Ahmet Metin Genç, Arsin’den Ahmet Sarıalioğlu ile Sebahattin Saruhan’ı Büyükşehir’e istedi. Ahmet Sarıalioğlu kontenjanda, Sebahattin Saruhan ise birinci sırada. Listede kimler var? Abdullah Kefeli, Yusuf Haldızoğlu var, İsmail Gürsoy da taslak listede gözüken isimlerden.

AYAR’A ZİYARET

F60B4Ee4 59D6 4552 Be9C Cbd6D0151Ca3

Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ve Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Ahmet Metin Genç, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Ömer Ayar ile görüştüler. Ayar, ziyaret için teşekkür ederek birlikte Trabzon için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

AKSU KAZANDI

Bayrak Dedeyi Yalnız Bırakmadılar Bayrak Dedeyi Yalnız Bırakmadılar

Orman Mühendisleri Odası Trabzon şube olağan genel kurulu gerçekleşti. Yapılan seçimleri ‘Birliğe Çağrı Grubu’nun adayı Faruk Aksu kazandı. Aksu, genel kurulun ardından, ‘Bu yılda Doğu Karadeniz, ‘Birliğe Çağrı Grubu’  dedi ve 2 yıl süreyle ekibime görev verdi.

 Bu göreve layık olmaya çalışacağım’ paylaşımı yaptı.

NUHOĞLU’NDAN ANLAMLI PAYLAŞIM

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçe belediye başkanı Mümin Nuhoğlu, ilçenin belediye başkan adayı Ahmet Keleş ve 2 yakın dostu ile fotoğraf çekildi. Nuhoğlu, fotoğrafa anlamlı bir de mesaj yazarak, ‘Biri Mehmet biri Recep neylesin Ahmet ile Mümin. Samimiyet ve Dürüstlük kazanacak’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Nuhoğlu’nun anlamlı paylaşımında kime gönderme yaptığının mesajını açık açık vermese de fotoğraftaki mesaj adrese teslim yerine ulaştı.

24 SAAT YETMEYEN BAŞKAN

Trabzon’un Şalpazarı ilçe belediye başkanı Refik Kurukız’a ‘24 saat yetmiyor’ desek abartmış olmayız. Gününü dolu dolu geçiren Kurukız, aynı gün içinde bir çok programa katılıp 3 il ziyareti de gerçekleştirdi. Kurukız, ilçesinde seçim çalışmaları yaptı. Akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki mitingine katıldı. mitingin hemen ardından İstanbul’a gitti, Ağasar Vadisi eğitim derneği gecesine katıldı. Oradan Ankara’ya uçtu. Başkentte bir iki görüşme yaptı. Sonrasında Trabzon’a gelerek çalışmalarına devam eti. Saatler bile başkanın hızına yetişemedi.

GÜNDEM EKONOMİ

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara ile Rubenis AVM sahibi Hasan İpek, akşam sohbetinde bir araya geldi. 2022 yılının sonlarına doğru, çok sevdiği Trabzon’a yatırım için atıl durumdaki AVM’yi satın alarak canlandıran İpek, 40 yıllık dostu Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve iş insanı Cevat Kara ile bir araya geldi. Ekonomiyi değerlendirdiler.

ERDOĞAN’DAN TAM NOT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun Mitinginin ardından Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından karşılandı. Belediye Başkanlığı makamında Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun belediyenin çalışmalarıyla ilgili yaptığı sunumla birlikte yeni dönem projelerini de ilgiyle inceleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Şenlikoğlu’nun çalışmalarına tam not verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediyede onuruna verilen yemek sonrası şeref defterine ziyaret anısına duygu ve düşüncelerini yazdı ve başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nu tebrik etti. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun Belediyesi’ndeki görev süremiz içerisinde Giresun’umuzda sorunlara neşter vurduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın büyük destek ve katkıları sayesinde yatırım ve hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı tüm hemşehrilerim adına bir kez daha sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de hemşehrileriniz sizlerin yanında olmaya devam edecektir.” dedi.

BAŞKANLAR ERENLER’DE

B A Ş K A N L A R

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Araklı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Çebi Erenler Mahallesi’nde Trabzon ekmeği yapan fırını ziyaret edip işyeri sahibine ‘Kaliteden ödün vermeyin Trabzon ekmeğinin namını Türkiye biliyor dünyaya da hep beraber duyuralım’ dediler.

ORDU’DA KARDEŞLİK SOFRASI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Alevi Kültür Derneği Ordu Cemevi’ni ziyaret etti, Hızır oruçlarını eda eden vatandaşların sofrasına misafir oldu. Sevgiyi büyütme sloganı ile şehirdeki farklı kültürleri bir araya getirme ve toplumsal dayanışmayı güçlendirme adına adımlar atan Başkan Güler, görev süresi boyunca maddi-manevi Alevi vatandaşların yanında oldu. Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Kültür Merkezi ve Cemevi’nin tamamlanmasında büyük katkı sunarak gönüllere giren Başkan Güler, bu sefer Hızır oruçlarını eda eden vatandaşların iftar sofrasında yerini alarak onlara eşlik etti. 

Editör: Ayşe Sancak