Abdullah Avcı'nın Açıklamaları:

Abdullah Avcı, gelecek sezonun planlamasını 6 aydır yaptıklarını ve transferlerin yüzde 50'sinin tamamlandığını belirtti. Kupayı kazanmanın takımı daha cesaretlendireceğini ifade ederek, "Kupayı kazandığınızda kendinizi daha cüretkar hissedebiliyorsunuz. Umarım bunu kullanabiliriz." dedi. Ayrıca, final maçının herkes için değerli olduğunu vurgulayarak, futbolun iyileştirme gücünün altını çizdi ve transferlerin sonrasında da rekabetin devam edeceğini dile getirdi.

Serdar Topraktepe'nin Açıklamaları:

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Beşiktaş'ın başında olmanın heyecan verici ve stresli bir görev olduğunu ifade ederek, "Hocalık boyutunda inşallah yarın kazanırsak kupa kazanmanın anlatılacak bir duygu olmadığını düşünüyorum." dedi.

Necip Uysal'ın Açıklamaları:

Beşiktaş kaptanı Necip Uysal, sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirterek, Trabzonspor'u iyi çalıştıklarını ve ellerinde bir kupa olduğunu söyledi. Rakip takıma başarılar dileyen Uysal, sezon boyunca kötü bir performans gösterdiklerini ve bu bilincinde olduklarını ifade etti.

'İdeal 11'imiz yok' eleştirilerine yanıt verdi 'İdeal 11'imiz yok' eleştirilerine yanıt verdi

Uğurcan Çakır'ın Açıklamaları:

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Nisan ayından beri iyi bir performans sergilediklerini ve Beşiktaş'a saygı duyduklarını belirtti. Fair-play çerçevesinde bir maç olmasını umut ettiğini dile getiren Çakır, milli takımdaki arkadaşı Mert Günok'a olan sevgisini ve EURO öncesindeki motive olma sürecini paylaştı.

Ayrıca, teknik adamların ve oyuncuların birbirlerine olan saygı ve övgü dolu sözleri de dikkat çekti. Serdar Topraktepe, Necip Uysal'ın takım içindeki liderliğini ve pozitif etkisini vurgularken, Abdullah Avcı ise Necip Uysal ve Uğurcan Çakır gibi oyuncuların önemini ve değerini vurguladı.

Editör: Birol Sancak