Pervanoğlu, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında VAR hakemi olarak görev alan Mete Kalkavan'ın, Bandırmaspor - Kocaelispor karşılaşmasında görev almasına tepki gösterdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) yönelik tepkisinde, "Bir daha asla maç alamayacak denilen ismin aradan geçen 4 haftada tekrar görev verilmesi kirli düzenin kanıtı olmuştur." ifadelerini kullandı.

Pervanoğlu, Türk futbolunu yönetenlere duyulan güvenin kaybolduğunu belirterek, "Türkiye'de tribünlerin neden boş kaldığı, insanların futboldan neden soğudukları ortadadır. Bu güven ortamının tekrar inşa edilmesinde, bu kişilerin futboldan ellerini çekmedikleri sürece zor olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği Başkanı, yönetimin sporun sevilmesi için mücadele etmesi gerektiğini vurgulayarak, "Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu, bu mücadelede oldukça, biz de sonuna kadar yanlarında olacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Türk futbolundaki yönetimdeki olumsuzluklara karşı çıkarak, temiz bir futbol için mücadele edilmesi gerektiğini savunan Pervanoğlu, taraftarların da bu süreçte önemli bir rol oynaması gerektiğini ifade etti.
İHA

Editör: Doğukan ÖZKURT