Yeni Aktüel Katalogda Göz Alıcı Ürünlerin Fiyatları Belli Oldu!

Teknoloji tutkunları için özel tasarlanmış Senna 55' Frameless Ultra HD Google Tv gibi televizyonlarla birlikte, günlük yaşamı kolaylaştıran küçük ev aletleri de raflardaki yerini alacak.

Ücretsiz Doğalgaz Desteği Sonlandırıldı: Faturalara Ek Destek Son Buldu Ücretsiz Doğalgaz Desteği Sonlandırıldı: Faturalara Ek Destek Son Buldu

Haftanın öne çıkan ürünleri arasında 7 HP Şanzımanlı Tam Profesyonel Çapa Makinesi, Erinöz Rimini 5 Parça Oturma Grubu, ve Kumtel Elektrikli Düdüklü Tencere gibi ürünler bulunuyor. Bunların yanı sıra Paşabahçe'nin cam kapaklı kavanozları ve borcam tencereleri de avantajlı fiyatlarla müşterilere sunulacak.

BİM'in 22 Mart 2024 kataloğunda ayrıca pratik mutfak rafı, katlanabilir kamp masası ve sandalyesi gibi ürünler de yer alıyor. Ayrıca, çeşitli ev tekstili ürünleri ve oyuncaklar da fırsatlar arasında bulunuyor.

Müşteriler, cuma gününden itibaren bu cazip fırsatlardan yararlanabilecekler. BİM mağazalarında geçerli olacak indirimler, alışveriş tutkunlarını bekliyor olacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU