8 Mart tarihinde Dünya kadınlar günü kutlandı 8 Mart tarihinde Dünya kadınlar günü kutlandı

Sevgili Okurlar, Nereden? Aynı anda 3 yerden, 4 yerden yönetim kurulu maaşı alanlardan, örneğin Bakanlıkların kiraladığı dev rezidanslardan, yine kiralanan binlerce otomobilin sözleşmesini iptal etmekten, hatta sendikalardaki yağmadan tasarruf edilerek bu ekmeği için çalışanların ekmeği ile oynanmayabilir!
TRABZON KARŞITLIĞI
Ankara’da ve İstanbul’un belli yerinde Trabzon karşıtlığıdır gidiyor. Neymiş, hep Bürokraside Trabzonlular varmış, Siyasette onlar varmış, yine iş ve spor dünyasında onlar varmış. Bu bir kere yalan. Kaldı ki böyle olsa bile bunun karşılığı Trabzon’un istikaklarını kesmek yüzlerce genci dışarda bırakmak değildir.
Bir an önce İçişleri Bakanlığı kararını sorgulamaları ve bu hizmeti vermeye devam etmelidir. Seçimden önce kararın alınması ve seçim sonrasına bırakılan bu kapatma kararı da hiç etik değildir.
BAKAN YERLİKAYA
Trabzon’da eylem yapan Alo 199 çalışanları milletvekillerine, bakana seslendiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı Rize programında da Erdoğan’a konuyu getirmeyi planladıklarını belirtelim. Çünkü  devletin aylık gidenlerinde devede kulak bile olmayacak gideri tasarruf saymak doğru değildir. Sayın Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu’nun ekibini değişti, fakat açtığı çağrı merkezine dokunmasın.
SORUMLULUK ONUN
Değerli Okurlar, Gazetecilik mesleğinde değişimler vardı. TAKA Gazetesi’nin yazı işleri müdürlüğüne getirilen Sonay Çaluk, basın mesleğinde yerel yönetimlere geçebilmek için bir hamle yaptı. Allah yolunu açık etsin. Hizmetleri için de teşekkür ediyoruz. Biz de yayın kurulu olarak Sonay Çaluk’un yerine Bahattin Baştürk arkadaşımıza sorumluluğu veriyoruz. Baştürk Trabzon basınında 15. yılını geride bırakan isimlerden birisi. Keskin bir sitihbarat kulağı var. Haber yazımı, Haber bilgilerine, fotoğraf ve videolara ulaşmadaki hızlılığı ile Trabzon’da rakipsiz bir muhabir. Kendisine başarılar diliyoruz.
TRABZONSPOR İLERİ
Değerli Okurlar, Trabzonspor Kayseri’den kazanarak geldi. Avrupa Kupaları için önemli bir adımı attı. Çarşamba akşamı Trabzon’da Fatih Karagümrük’ü bir kez daha ağırlayacak. Seyirci ile oynanacak olan müsabakının rövanşı ise İstanbul’da Mayıs başında olacak. Trabzonspor Atatürk Olimpiyat stadının yüzde 30’unu dolduracak. Tam bir karnaval olacak. Başarılar fırtınam.
MUTLU HAFTALAR TAKA

Kaynak: HABER MERKEZİ