Trabzonspor, Türkiye’nin en büyük spor markalarından biri kökü Trabzon’da dalları tüm dünyaya uzanmış bir ağaç gibi. Dünya genelinde milyonlarca taraftara sahip. Elli yıllık tarihine nice başarılar sığdırmış. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da bir yükseliş serüveni onunkisi…

Korona virüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'in yeniden başlama ihtimaline karşı Trabzonspor, gruplar halinde hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavili ekip, oyuncuların antrenman için sahaya ineceğini bir video ile duyurdu. Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde, “Pazartesi motivasyonu mu arıyordunuz? Geri dönüyoruz! Takımımız uzun bir aradan sonra hazırlıklarına başlıyor. #SekizinciŞampiyonluk” açıklamasına yer verildi. Yayınlanan videoda teknik direktör Hüseyin Çimşir’in de geçmiş müsabakalarda soyunma odasında oyuncularına yaptığı maç konuşmalarına da yer verildi.
 
HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM
 
Çimşir, “İnsanların size olan inançlarını görüyorsunuz. Bu şehrin insanına, bu kulübün taraftarlarına hayal kurmayı hatırlattınız tekrar. Bel ki cebinde son kuruşunu verip de biletini almış olan taraftarlarımız var. Binlerce kilometre uzaktan buraya gelen insanlar var. Bu insanları buraya getiren sizsiniz. Sizler yürekli oyuncularsınız, biz yürekli bir takımız. Maçın başından sonuna kadar bu hayallerimiz gerçekleştirmek için çıkın bu maçı kazanın ve buraya gelin” ifadelerinin yayınlanması Bordo-Mavili taraftarları yine bir heyecana sürükledi. Taraftarlar da ‘O sene bu sene’ yorumları yaparak şampiyonluğa inandıklarını söylediler.